MSU Public Safety Training Center Spring Conference - 24 Hours
Missouri State University

MSU Public Safety Training Center Spring Conference - 24 Hours


Course Description

The Spring PSTC Conference will consist of 24 hours and the following courses:

5/1/2019
8am-2pm - Narcotics Investigations - 6 Hours TS
2pm-3pm - Suicide by Cop - 1 Hour IP
3pm-6pm - De-escalation Techniques - 3 hours IP

5/2/2019
8am-12pm - Traffic Stops: Principles, Tactics, and Procedures for Survival - 4 Hours TS
1pm-4pm - Computer Investigations: Use of Social Media - 3 Hours TS
4pm-5pm - Racial Profiling - 1 Hour IP-RP
5pm-7pm - MILO Firearm Scenario Simulator - 2 Hours Firearms SD

5/3/2019
8am-Noon - Building a defense proof case - 4 hours LS

Technical Skills - 13
Interpersonal/Racial Profiling - 5
Legal Studies - 4
Skill Development Firearms - 2

  
Dates:
May 1-3, 2019Check for other dates
Meets:
W, Th and F, 3 sessions
Hours:
24.00
Location:
MSU Public Safety Training Center 0102
Fee:
$250

Sorry, we are no longer accepting registrations for this course. Please contact our office to find out if it will be rescheduled, or if alternative classes are available.


Enrollment Progress ...     What's This?